Glicemia nu este o problemă în sine. De fapt, pentru a menține toate organele din corpul nostru în funcțiune, este necesar să avem 82-110 mg/dl de glucoză în sânge.
Scurgerea acestui zahăr sub formă de glucoză apare atunci când glucagonul pancreatic este secretat de hormonul numit glucagon. Hormonii Glucagon semnalează ficatul și mușchii din corpul nostru pentru a transforma glicogenul colectat în glucoză, ceea ce determină eliberarea glucozei în fluxul sanguin și furnizează energie pentru ca organele vitale ale corpului să funcționeze.
Ce se întâmplă atunci când luați stres
Pentru ca organismul să funcționeze, este important să se mențină nivelurile normale de glucoză și să se controleze această cantitate de zahăr în sânge. Excesul de glucoză din sânge poate distruge nervii și arterele. Acestea produc insulină pancreatică pentru a echilibra această cantitate de glucoză. Este un hormon care împiedică depozitarea zahărului în fluxul sanguin mai mult timp.
Ce se întâmplă atunci când luați stres. Putem înțelege stresul ca o provocare pentru corpul larg. Poate fi emoțional sau fizic. Un sondaj a arătat că majoritatea oamenilor sunt victime ale stresului din cauza muncii. stres emoțional ne simțim ca dispnee, nervozitate, frică, emoție și îngrijorare. Aici stresul fizic include boala, durerea sau leziunea.
Organismul are nevoie de energie pentru a face față stresului. Deci, ori de câte ori apare stresul, glanda suprarenală crește nivelul de glucoză din sânge pentru a satisface nevoile de energie în timpul stresului. În timp ce zahărul, fără diabet (non-diabetic) în organism, este excretat prin hormonul insulinei, persoanele diabetice trebuie să depună mult efort pentru a-și menține nivelul de zahăr la un nivel normal.
Menținerea constantă a nivelurilor ridicate de zahăr din sânge afectează activitatea fizică și afectează vasele de sânge. Deoarece stresul crește nivelul de zahăr din sânge, nu este deloc corect, mai ales pentru cei care suferă de diabet.
Cum să faci față stresului
Într-un stil de viață zilnic, este posibil să nu găsim o urmă de stres, este posibil să nu fim conștienți. Așadar, urmăriți întotdeauna activitățile fizice și mentale. Luați în considerare ceea ce răspundeți la situațiile de zi cu zi. Verificați-vă valoarea glicemiei în momentul în care vă simțiți stresat. Aveți grijă împotriva creșterii nivelului de zahăr din sânge și dacă nivelul de stres crește, respirați adânc și pregătiți corpul să rămână calm.
Chiar dacă stresul poate afecta organismul, creierul dvs. actual nu este stabil din cauza nivelului crescut de zahăr din sânge. De asemenea, dacă vi se recomandă să luați insulină https://www.bioterapi.ro/dialine-ajutor-pentru-probleme-cu-diabetul-zaharat/, păstrați doza de insulină pregătită cu dumneavoastră într-o astfel de situație.
Când corpurile noastre se confruntă cu diferite condiții și Condiții, stresul este creat în interiorul nostru. În același timp, nivelul nostru de stres crește chiar și atunci când emoțiile noastre nu răspund. Acest lucru se întâmplă chiar și atunci când nu știm cum să facem față anumitor situații. Acest lucru se întâmplă chiar și în situațiile în care mințile noastre sunt învăluite în gândire negativă. Meditația vă ajută să rămâneți conștienți de situații și să vă ajutați mintea să depășească aceste lucruri negative. Sa dovedit că meditația ajută la reducerea nervozității, ceea ce vă permite să controlați cu ușurință situațiile.
Este posibil să nu puteți controla stresul fizic, cum ar fi boala sau rănirea, dar încercați să vă controlați în cazurile în care aveți deja un sentiment de tensiune. Fiți pregătiți în avans pentru ceea ce puteți face pentru a face față situațiilor stresante. Încercați să citiți articole legate de modul de gestionare și control al stresului. Sub un truc simplu și de încredere, puteți planifica câteva lucruri în avans pentru a scăpa de stresul din față.
Citiți mai multe despre sfaturi pentru exerciții sigure
Cel mai bun mod de a face față stresului este să vorbești despre ceea ce este îngrijorător sau să primești ajutor. Vorbește cu oameni care te pot scuti de acel stres. Pe langa rezolvarea probleme vă va ajuta în reducerea stresului prea. Dacă cineva nu există cu tine în acea situație stresantă, vorbește cu tine însuți. De asemenea, este foarte util să discutați cu dvs. despre studii recente.
Sweat shed păstrează greutatea și forma corpului corect. Nu numai că, exercițiile fizice au și un impact direct asupra stresului. De fapt, exercițiul fizic este o formă de hormon bun numit endorfine, care ajută la depășirea stresului și ne face fericiți.
Deci, dacă simțiți stres mental, încercați să faceți Halakah și phalakha. Mergeți afară sau faceți treburile casnice. Acest lucru eliberează endorfine care reduc nivelul de stres din corpul tău imediat. Exercițiile fizice regulate vă pot ajuta să vă mențineți corpul în formă bună. Mutarea înainte reduce atacul de stres și vă ajută corpul să facă față situației când vă aflați sub stres. Citiți mai multe despre sfaturi de exerciții sigure.
Efectul direct al exercițiului fizic poate fi observat la nivelul glicemiei. Care nu crește nici măcar în situații stresante. Prin urmare, cel mai bun mod de a face față stresului este exercițiile fizice regulate, mai ales dacă suferiți de diabet. Dar da, asigurați-vă că vă consultați medicul înainte de a începe orice activitate fizică, deoarece acest lucru vă poate afecta corpul și vă poate deteriora echilibrul nivelului de zahăr din sânge.