Aici sunt cele mai bune sfaturi de dieta pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și de a vă ajuta să pierdeți în greutate

0
699
Aici sunt cele mai bune sfaturi de dieta pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră și de a vă ajuta să pierdeți în greutate

Ca tine de varsta, daca se continua consumul de aceleași tipuri și cantități de alimente, dar nu ajung să fie mult mai activ, cel mai probabil, va pune pe greutate. Asta se datorează faptului că rata metabolica (cum corpul tau se obține energia din alimente) poate incetini cu vârsta, și, de asemenea, corpul tau make-up (cantitatea de grăsime, precum și musculare) pot fi diferite de când erai mai tânăr.

Energia pe care corpul tău le obține de la substanțele nutritive din alimentele pe care le mânca este măsurată în calorii. Ca o regulă de degetul mare, mult mai multe calorii pe care le mananci, mult mai energic aveți nevoie pentru a fi pentru a păstra greutatea. De asemenea, opusul este de asemenea adevărat-mult mai activ esti, calorii de care aveți nevoie. Ca varsta, corpul tau ar putea avea nevoie de mult mai putina mancare pentru putere, încă mai are nevoie de aceeași cantitate de substanțe nutritive.

Întreținere Greutate: Sfaturi pentru a menține lire sterline Off

Întreținere Greutate Sfaturi pentru a menține lire sterline OffO mulțime de puncte pot afecta greutatea, inclusiv genetica, varsta, sex, stil de viață, membrii familiei și obiceiurile societății, de odihnă, și chiar și în cazul în care locuiți și funcția. Unii dintre acești factori pot face dificilă pentru a reduce greutate sau de a menține greutatea off.

Fiind încă activ și cules sănătos și echilibrat alimente are beneficii de sănătate pentru toată lumea-indiferent de varsta sau greutate. Este necesar de a alege alimente nutritive dense și să fie activ cel puțin 150 de minute în fiecare săptămână. Ca o regulă de degetul mare: Pentru a menține greutatea la fel, aveți nevoie pentru a arde același număr de calorii ca să mănânce și să bea. Pentru a pierde in greutate, și-a vărsat chiar mai multe calorii decât mâncați și beți. Pentru a pune pe greutate, arde mai puține calorii decât mâncați și beți!

Alege alimente care au o mare cantitate de substante nutritive cu toate acestea nu o mulțime de calorii. NIA are informații de ajutor pentru a face o alimentație sănătoasă și echilibrată opțiuni și, de asemenea, magazin pentru produse alimentare care beneficiază de tine!

Scopul pentru cel puțin 150 de minute de intensitate moderată cardiovasculare sarcină în fiecare săptămână. Nu trebuie să faci asta tot la o dată-daune de peste toată săptămâna, cu toate acestea, cum ar fi. Dacă nu puteți face acest lucru de mult activitatea acum, încercați să fie cât mai activi fizic ca tine poate. A face ceva este mai bine decât a nu face nimic în toate.

Beneficiile de exercitare, nu doar de greutate. Antrenament Normal se poate face mai ușor pentru tine de a face sarcinile de zi cu zi, să ia parte la excursii, conduce, sta pe par cu nepoții, pentru a evita picături, și, de asemenea, rămâne independent.

Mențineți Stilul De Viață Sănătos Cu Aceste Sfaturi

Mențineți Stilul De Viață Sănătos Cu Aceste SfaturiNu aveți nevoie să investească o sumă mare de bani aderarea la un centru de fitness sau de lucru cu un instructor personal. Gândiți-vă la tipul de exerciții pe care vă face plăcere-de exemplu, mersul pe jos, alergatul, ciclism, horticultură, curățenie, înot sau dans. Incercati sa va faceti timp pentru a face ceea ce iti face placere pe mai multe zile ale săptămânii. Și apoi crește cât de mult timp o faci, sau pentru a adăuga o altă sarcină plăcută. Afla mai multe despre antrenament și activitate fizică la NIA e Go4Life, care oferă o varietate de gratuit de cost, pe bază de dovezi surse pentru adulții mai în vârstă într-o zonă convenabilă.

Diete nu sunt mod de a merge atunci când este vorba scădere în greutate. Asta este, deoarece acestea creează scurtă durată consumatoare de modele, precum și, ca rezultat, rezultate temporare. Multe tin dieta câștiga înapoi orice tip de scăzut în greutate atunci când se vor întoarce la vechile lor consumatoare destinații de plasare. Deci, ceea ce este foarte mai bună metodă pentru a drop greutate în exces? A crea un nou tipic!

Pierderea in greutate este cel mai probabil să fie eficiente atunci când indivizii își schimbă rutina, înlocuirea vechi, cele nesanatoase cu noi, sănătoase și echilibrate acțiuni. Aici sunt 5 mijloace de a face asta: Antrenament. Rutina de activitate fizică arde calorii și, de asemenea, construiește musculare-care ajuta sa te simti si arata bine și de a menține greutatea off. Plimbandu de uz casnic canin, cu bicicleta la facultate, precum și a face diverse alte lucruri care cresc ta de zi cu zi nivel de activitate poate face o diferență. Dacă doriți să-și verse chiar mai multe calorii, pentru a stimula puterea de exercițiu și includ unele exercitii de forta pentru a construi musculare.

Chiar mai mult musculare aveți, mai multe calorii vei topi, de asemenea, atunci când nu își exercită. Reduce timpul de ecran. Persoanele fizice care investesc o mulțime de timp în fața ecranelor sunt mult mai susceptibile de a fi supraponderali. Set sensibil restricții cu privire la cantitatea de timp petrecut văd la TELEVIZOR, jocuri video, și folosind computere, telefoane și tablete nu sunt asociate cu loc de muncă colegiu. Asigurați-vă că pentru a aloca suficient timp pentru a lucra în fiecare zi și, de asemenea, obține suficient de odihnă!

Ferește-te de partea de distorsiune. Porțiuni uriașe gramada pe adăugate de calorii, ceea ce duce la cresterea in greutate. Băuturi dulci, cum ar fi sucuri, băuturi suc, și, de asemenea, activități sportive băuturi, sunt vacante calorii, care adăuga, de asemenea, pentru probleme de greutate. Asa ca alege porțiuni de dimensiuni mai mici (sau partaja restaurant părți), precum și du-te pentru apă sau lapte degresat în loc de sifon.

Ce poți face ca să-ți menții sănătatea

Ce poți face ca să-ți menții sănătateaConsuma 5 portii de fructe si legume pe zi. Fructe și legume au de-a face cu mai mult decât pur și simplu de elemente nutritive. Sunt, de asemenea, ambalate cu fibre, ceea ce indică faptul că vă încarce. Și, de asemenea, atunci când vă umple pe fructe și legume, sunteți mai puțin probabil să mănânce prea mult.

Nu sari peste masa de dimineata. Masa de dimineata da startul metabolismul, arderea caloriilor de la început precum și vă oferă energie pentru a face mai mult în timpul zilei. Oamenii care sar peste micul dejun de multe ori simt atât de foame că acestea consumă mult mai mult mai târziu. Deci, ei a lua mai multe calorii decât ar trebui dacă au consumat masa de dimineață. De fapt, persoanele fizice care dor de micul dejun tind să aibă mai mare BMIs decât persoanele care consumă masa de dimineață!

Multe persoane sunt neclare exact cum de a reduce greutatea în siguranță, precum și în mod natural. Nu ajuta ca multe site-uri web, precum și promoții, în special cele provenind de la companii care vând dieta, medicamente sau alte produse pierdere în greutate, publicitate informații false cu privire la reducerea greutății.

Potrivit studiu din 2014, cei mai mulți oameni care caută sugestii cu privire la exact cum să piardă în greutate va veni cu siguranță în întreaga false sau înșelătoare detalii pe pierdere in greutate. “Trend” diete și, de asemenea, programe de antrenament pot fi, în unele cazuri, amenință, deoarece acestea pot proteja împotriva oamenilor de a satisface nevoile lor alimentare.

Potrivit Centrele pentru Controlul și, de asemenea, de Prevenire, cel mai bun la cantitatea de greutate să-și verse în fiecare săptămână este între 1 și 2 kg în plus. Cei care pierd mult mai mult în fiecare săptămână sau încercați moft diete sau programe sunt mult mai probabil pentru a obține înapoi în greutate mai târziu!

Adesea oamenii aleg să consume alimente care sunt hassle-free, astfel încât este mai bine să rămână clar de a menține ambalate gustări precum și bomboane accesibile. Un studiu a descoperit că oamenii care și-au menținut nesănătoase alimente în casă, a găsit-o greu pentru a menține sau a pierde in greutate.