Sfaturi sănătoase despre o viață sănătoasă cu prostată

0
675
Sfaturi sănătoase despre o viață sănătoasă cu prostată

Un plan de dieta sanatoasa și, de asemenea, exercitarea normală sunt esențiale pentru general de wellness, precum și vă poate ajuta să rămâi sănătos și echilibrat greutate. Acest lucru ar putea fi deosebit de important dacă aveți celulele cancerului de prostata, deoarece nu există dovezi solide că obezitatea crește pericolul de agresiv (mult mai probabil să se răspândească) sau inovatoare cancer de prostata. Un stil de viață sănătos și echilibrat poate ajuta, de asemenea, se ocupe de o mulțime de efectele negative ale tratamentelor pentru cancer de prostata.

Noi nu sfătui orice colecție de dieta sau program de antrenament. În schimb, vă recomandăm unele modificări pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate și wellness, și care ar putea ajuta cu cancer de prostata. Un mod sănătos și echilibrat de viață pot oferi mai mult control asupra sănătății precum și a vă ajuta să-l stimuleze. O mulțime de puncte poate influența starea de sănătate, inclusiv aderarea la.

Dieta și activitatea fizică

Dieta și activitatea fizicăDacă vă decideți pentru a stimula dvs. de plan de dieta, să păstreze în minte faptul că produsele alimentare este o plăcută și, de asemenea, frecvent sociale face parte din viață. Trebuie să fie încă în măsură să bucurați-vă de mese și, de asemenea, ocazional tratează.

O dieta sanatoasa si echilibrata nu are nevoie de a fi plictisitoare. De fapt, e excelent de a consuma o varietate de alimente pentru a se asigura că veți obține o serie de substanțe nutritive. Ai putea încerca unele alimente noi pentru a adăuga o varietate mai mare de mese. De exemplu, ai putea încerca un nou fructe sau legume în fiecare săptămână.

Stabiliți obiective realiste și, de asemenea, începe prin a face schimbari mici care te simți cu adevărat confortabil cu. Încercarea de a face oferte de mare de mare ajustări la un moment dat poate fi greu, precum și s-ar putea descoperi că este dificil să le mențină o de-a lungul timpului.

Încercați pentru a reduce alimente nesănătoase precum și băuturi, cum ar fi cele bogate in zahar sau grasimi saturate, și, de asemenea, cele cu adaos de aromatizanți sau de produse chimice. Verificați etichetele de pe alimente ambalate pentru a descoperi cantitatea de calorii (energie), precum și cât de mult de grăsime, sare și zahăr rămâne în ele. Puteți după aceea să compare diferite produse pentru a descoperi cele mai sanatoase. Păstrați în minte că, produse alimentare de sănătate nu sunt întotdeauna cea mai bună alternativă … unele pot fi în continuare ridicată în zahăr sau calorii!

Dacă doriți ajutor pentru a stimula dieta dumneavoastră, adresați-vă medicului dumneavoastră pentru a vă referi la un dietetician. Ele pot ajuta dacă doriți să faceți ajustări la planul de dieta, sau dacă aveți diverse alte probleme de sănătate care ar putea fi afectate de planul de dieta, cum ar fi diabetul zaharat.  Fructele și legumele sunt o parte esențială a unui regim alimentar sănătos și echilibrat și o resursă excelentă de vitamine, minerale, precum și fibre. Mananca oferte mare de fructe si legume ajută pentru a reduce amenințarea de boli, inclusiv boli de inima si unele forme de cancer celule. Se poate de asemenea ajuta să subțire în jos sau să rămână sănătos și echilibrat greutate.

De ce este un stil de viață sănătos important?

De ce este un stil de viață sănătos importantScopul este de a mânca cel puțin 5 porții de legume și fructe în fiecare zi. Acestea pot fi proaspete, inghetate, uscate sau conservate, fără niciun adaos de zahăr sau de sare. O portie este de aproximativ un pumn sau 80g în greutate. Încercați să consume o gamă largă de legume și fructe de diferite culori, de zi cu zi, deoarece acestea conțin diverse substanțe nutritive.

Cinci portii ar putea părea ca o mulțime, dar dacă încercați să includ 1 sau 2 portii din fiecare fel de mâncare, și alegeți fructe și tratează, aceasta trebuie să fie suficientă. NHS-ul web au o mulțime de cazuri de izolare portii.  Alimente bogate in amidon da putere și de a ajuta sa te simti plin pentru mai mult timp, deci este important să le includă în dieta dumneavoastră. Scopul de a avea o parte la fiecare masa.

Alimente bogate in amidon includ cereale, cartofi, pâine, orez, paste, patlagina, minunat de cartofi, precum yam. Alege cereale integrale (de exemplu, întreaga fulgi de ovăz, porumb, quinoa, grânar pâine, orez sălbatic) și, de asemenea, alte high-fibre alegeri (de exemplu, cartofi cu piele, impulsuri și fasole) acolo unde este posibil. Ca un ghid general, o parte din amidon alimentar este de aproximativ de dimensiunea de mână.

Alimentele bogate în proteine alcătuite din fasole, leguminoase, pește, ouă și carne. Scopul de a avea 2-3 părți de proteine sănătoase pe zi. Încercați pentru a mânca nu mai mult de 500g de preparate din carne rosie (700-750g înainte de preparare) cu o săptămână. Precum și a preveni rafinat, carne și preparate din carne preparate la temperaturi foarte înalte, deoarece acest lucru poate ridica amenințare a tractului digestiv și, de asemenea, burtica celulele canceroase!

Carnea roșie este format din carne de vită, carne de porc, precum și de miel. Prelucrate din carne este carne, care a fost menținută de fumat, de întărire sau de sărare, sau cu substanțe chimice. Acesta include șuncă, bacon, precum și niște cârnați (de exemplu, hot dog, salam precum și pepperoni, dar nu simplu cârnați de la un măcelar).

Cum pot mânca mai sănătos?

Cum pot mânca mai sănătosPuteți alege carne de san, cum ar fi păsări de curte, cu pielea scăpat de pește, sau mai degrabă. Sau s-ar putea consuma fasole, mazare sau linte, care sunt reduse in grasimi si mai mare în fibre decât carnea.  Lapte alimente sunt bogate in calciu. Calciul este necesar pentru oase solide, precum și wellness generale, deci ai nevoie de ceva în dieta dumneavoastră … în jur de 700 mg în fiecare zi.

Unele studii de cercetare recomandăm consumatoare de o mulțime de calciu poate spori pericolul de cancer de prostată în creștere și răspândire. Alte studii nu au găsit nici o legătură, dar ar putea fi un concept pentru a preveni consumul de mai mult de 2000 mg de calciu– cantitatea în ceea ce privește 1.6 litri de lapte-o zi!

Dacă ești agent hormonal terapie, o să ai nevoie de calciu suplimentar pentru a proteja oasele. Acest lucru este de agent hormonal tratament poate provoca subtierea oaselor, ceea ce înseamnă că oasele sunt mult mai probabil pentru a rupe dacă se încadrează peste. De sex masculin pe tratament hormonal ar trebui să vizeze 1200-1500 mg de calciu (în ceea ce privește 2-3 porții de lactate) în fiecare zi. Aceasta este încă o cantitate în condiții de siguranță!

Alege scăzut de grăsimi opțiuni, cum ar fi degresat sau semi-degresat, lapte, precum și conținut redus de grăsime brânză. De fapt au fost unele studii care sugerează high-grasimi lactate alimente ar putea crește amenințarea de cancer de prostata, celulele cresc și se împrăștie, dar alții au găsit nici un link web. Non-lactate resursele de calciu format din soia produse cu adaos de calciu, cum ar fi lapte de soia și, de asemenea, iaurt, ecologic, legume cu frunze, și pește în cazul în care vei mânca oasele.

Dacă nu presupunem că există suficient calciu în dieta dumneavoastră, discutați cu medicul dumneavoastră sau o asistentă medicală cu privire la a lua suplimente de calciu. Aveți nevoie pentru a mânca puțină grăsime pentru organismul dumneavoastră să funcționeze eficient. Cu toate acestea, consumul excesiv de grăsimi poate face te pune pe greutate, care crește pericolul de a fi identificat cu agresiv sau sofisticate celulele cancerului de prostata. Există, de asemenea, diferite tipuri de grăsime– grăsimi saturate și grăsimi nesaturate. Grasimile nesaturate sunt considerate a fi mai sănătoase decât grăsimile saturate.

Grasimile nesaturate se gasesc in alimentele vegetale, cum ar fi ulei de măsline, uleiuri vegetale, ulei de rapiță, avocado, nuci și semințe, și, de asemenea, în pește gras cum ar fi somon, macrou și sardine.