Slăbește Fără Să Încerci!

0
777

Pierderea în greutate este greu-este nevoie de o mulțime de sudoare și foamete, nu? Ei bine, de fapt, nu trebuie să. În timp ce lovind sala de sport și mănâncă sănătos este sigur mod de a fi cel mai sănătos, cel mai adaptat de sine, uneori, aveți nevoie pentru a începe mici sau construi unele credite suplimentare pentru a obține peste acel platou. Acolo sunt cele 10 mici trucuri (susținute de știință!) va veni la îndemână pentru a vă ajuta să scadă de lire sterline, chiar fără a încerca.

Ai auzit vechea zicală: “uneori, când crezi că ți-e foame, ți-e doar sete.”Se pare că apa potabilă pentru pierderea în greutate nu este doar un mit. Un studiu recent în jurnal s-a constatat că adulții obezi care au băut aproximativ 16 oz de apă cu 30 de minute înainte de mesele lor principale au prezentat o scădere moderată în greutate comparativ cu un grup care nu bea înainte de masă. De ce? În primul rând, apa începe să te umple și ar putea ajuta la reducerea apetitului.

Suficient pentru a fi considerat un mod de a pierde in greutate

Consumul distras este un vinovat imens pentru că” eu sunt încă foame ” sentiment. Fizice sațietate este strâns legată cu satisfacție psihologică. Este nevoie de cel puțin 20 de minute pentru stomacul tău să se înregistreze pe care ai mâncat-o,cei care au mâncat o masă în timp ce distras mâncat o cantitate moderata mai mult decât non-distras mancatorii—în plus, distras mancatorii de mâncat alimente mai mult decât non-distras mancatorii mai târziu în a doua zi.

Eliminarea informațiilor vizuale privind cantitatea de alimente consumată în timpul mesei a dus, de asemenea, la o creștere a cantității de alimente consumate. Nu trebuie să te oprești din mâncat toate lucrurile care-ți plac doar ca să slăbești. Face swaps mici pentru a economisi calorii aici și acolo, și vor adăuga în sus-mare de timp. În loc de un bar de granola cu 140+ calorii și tone de zahăr adăugat, apuca un măr pentru aproximativ 80 de calorii. Alege orez fiert și pui la grătar peste orez prăjit și pui.

Știm, probabil ai auzit asta de o mie de ori. Dar dacă puteți face aceste swap-uri mici de zi cu zi, veți economisi suficiente calorii pentru alimentele tratate pe care le doriți cu adevărat sau pentru a merge într-un deficit de calorii (A.k.A. cheia pierderii în greutate). Crezi că dulciurile sunt inamicul succesului slăbirii? Nu așa de repede: ciocolata neagră ar putea fi cea mai bună prietenă a ta pentru pierderea în greutate.

Nu, mâncatul ciocolatei negre nu te va face magic să slăbești. Dar dacă aveți nevoie de un tratament dulce, ajunge pentru unele ciocolată neagră în loc de ciocolată cu lapte sau altceva ridicat în zahăr și calorii. În timp, te-ar putea ajuta să mănânci mai puțin și să economisești calorii. Dacă doar gândul de a merge la sala de sport te face să transpiri nervos, nu vă faceți griji; puteți găsi alte modalități de a muta care ar putea duce la o pierdere mare în greutate.

Dacă în mod regulat în timp ce se frământa la birou sau lenevind la domiciliu (se ridică frecvent, atingând picioarele tale, mișcă-ți piciorul), s-ar putea fi de ardere o cantitate substanțială de calorii doar din aceste mici mișcări—suficient pentru a fi considerat un mod de a pierde in greutate. Dincolo de fidget ocazional, puteți face lucruri simple, cum ar fi a lua pe scări și de mers pe jos mai mult pentru a crește dvs. de calorii generale arde—nici o sală de gimnastică necesară.

Dacă încerci să mănânci super sănătos

Dacă mănânci mai puțin de 1200 de calorii pe zi, antrenamentele tale vor avea de suferit, iar stresul constant de pe corpul tău poate duce la pierderea mușchilor și îți poate încetini metabolismul, așa cum am raportat . Dacă încerci să mănânci super sănătos, ai putea fi surprins de cât de puține calorii mănânci, încearcă să-ți urmărești aportul zilnic cu o aplicație de urmărire a alimentelor și asigură-te că-ți alimentezi corpul, fără să-l privezi de nutrienți.

Schimb farfurii gigantice, Boluri, și argintărie pentru versiuni mai mici, și ridica pachete porțiune de dimensiuni de gustări în loc de nomming direct dintr-o cutie sau sac full-size, spune Cerderquist. Vei mânca mai puțin fără să te gândești la asta. Un alt sfat pro: stai departe de batoane de proteine. “Este uimitor să vezi că o masă echilibrată poate avea aceeași cantitate de calorii ca multe batoane de proteine”, spune ea. “Dar ești mult mai mulțumit când ai varietatea textelor și aromelor de la o masă adevărată.”

Lipsa somnului nu cauzează doar genti obezi, o stare de morocănos, și o poftă nebună de cafea; studiile asupra somnului arată în mod continuu că lipsa somnului înseamnă un apetit mai mare și IMC. De exemplu, într-un milion de oameni, oamenii de știință au găsit o corelație directă între mai puțin somn și un IMC mai mare pentru orice sub șapte ore pe noapte.

Știm că e greu să dormi suficient. Dar dacă încerci să slăbești în timp ce faci cel mai mic efort, gândește-te la mai multe ore în pat ca un substitut pentru ore în sala de sport. Nu sună ca un schimb rău, nu? O regulă generală bună a degetului mare pentru a determina obiceiurile alimentare sănătoase: a face opțiuni mai sănătoase mai ușor disponibile, și să păstreze opțiunile nesănătoase ascunse, el explică în subțire de proiectare.

Cine te poate învăța să slăbești repede?

Mergând pe lângă un bol de fructe în fiecare zi în loc de un bol de bomboane sau un borcan de cookie doar s—ar putea salva o mână de calorii pe zi-care se adaugă până la câteva lire sterline în fiecare an. Gândindu-mă la hainele tale ar putea părea mai mult ca o celebrare a pierderii post-greutate decât o strategie de pierdere în greutate, dar de cercetare și experți sugerează de fapt altfel.

“Încăperea mare și taliile elastice nu sunt prietenii tăi, pentru că te lasă să scapi ignorându-ți corpul, împreună cu semnele de avertizare că s-ar putea să mănânci prea mult,” Ei spun că nu există nici o modalitate ușoară de a pierde în greutate rapid. Singurul răspuns este “disciplină”. Este o abilitate învățată, pe care mulți oameni nu o pot aplica în viața lor.

Acesta este motivul pentru care aveți nevoie de tot ajutorul pe care îl puteți obține, precum și informațiile corespunzătoare care vă pot obține rezultatele pierderii de greutate pe care le-ați dorit întotdeauna. Să te forțezi să slăbești nu e la fel de eficient când nu ai un plan. Cine te poate învăța să slăbești repede? Există trei persoane care sunt experți în slăbire, dar au discipline separate pe care majoritatea oamenilor nu le pot accesa în același timp. Primul este medicul general.

Ei vor evalua cât de mult în greutate aveți nevoie pentru a pierde și explica de ce este important pentru tine pentru a începe să o faci imediat. Fiind obez poate duce la complicații care nu pot fi remediate, cum ar fi boli de inima, pierderea densității osoase, și alte boli care apar de la a câștiga prea mult în greutate prea repede.

Cel mai mare motiv pentru care dietele nu reușesc este din cauza lipsei de alimente sănătoase disponibile. Suntem înconjurați de lanțuri de fast-food, gastropubi, camioane cu alimente și alte noi oportunități culinare. E greu să-ți urmezi dieta când tentația se confruntă cu tine la fiecare câțiva pași pe care-i faci. Din acest motiv, cel mai bine este să enumerăm ingredientele sănătoase sau gata de masă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here